Indigo Mae -

It gets real!

News

In afwachting van de samples deel 3 word ik stiekem een beetje onrustig. Tot nu toe was het allemaal heel overzichtelijk, designs maken en inleveren, samples afwachten, feedback geven, weer wachten, etc. Ik besef me wanneer de samples dit keer goed zijn ik spannende keuzes moet maken. Welke aantallen ga ik bestellen? Welke designs gaan het worden? Hoeveel stuks per design? Heel tof maar ook super spannend, it get’s real!!

Om zeker te weten dat ik niets over het hoofd zie heb ik het concept, de stoffen en de designs laten zien aan mensen uit de branche. Ik krijg goede adviezen en positieve feedback die meteen meegenomen worden in het plan van aanpak. In de tussentijd worden de samples intensief gebruikt door mijzelf en super lieve vriendinnen die kritisch durven te zijn. Er zijn nog een paar kleine puntjes die aangepast worden om de tas nog beter te maken. Tijdens het gebruik van de samples word er regelmatig gevraagd waar die leuke grote shopper met rits te koop is wat natuurlijk super tof en motiverend is!

Met een bonkend hart sta ik ook dit keer weer de samples uit te pakken, het ziet er allemaal top uit! Next step: keuzes maken! Na eindeloos wikken en wegen besluit ik dat Indigo Mae start met designs; Mae, Dani, Rosa, Angie, Elst a en Zora. Op gevoel besluit ik hoeveel stuks ik van ieder design laat maken en stuur de aantallen naar de producent. Wanneer ik na het doen van de eerste aanbetaling mijn computer uit zet komt het echt even binnen… De eerste collectie van Indigo Mae is in productie, super tof en bizar spannend tegelijk!

PS; mocht je je afvragen hoe ik bij de naam Zora gekomen ben… Deze zwarte knapperd met prachtige oogjes ging toen ik de samples met haar baasje aan het doornemen was resoluut op dit sample liggen. She owned it, de Zora bag was een feit.

Recente artikelen

De nieuwste in onze blog

 • Handwoven with love

  Indigo Mae -

  Handwoven with love

 • Duurzaam, vegan, & biologisch

  Indigo Mae -

  Duurzaam, vegan, & biologisch

 • It gets real!

  Indigo Mae -

  It gets real!

 • Het begint erop te lijken...

  Indigo Mae -

  Het begint erop te lijken...

 • De eerste samples

  Indigo Mae -

  De eerste samples

 • De start van Indigo Mae

  Indigo Mae -

  De start van Indigo Mae