Verzenden & retourneren

LEVERTIJD
We streven er altijd naar om bestellingen die voor 16:00 uur geplaatst zijn dezelfde dag te verzenden. Dit betekent dat (afhankelijk van de drukte bij PostNL) je jouw bestelling de volgende werkdag in huis hebt (in NL). Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verwerkt voor bezorging op dinsdag. Voor bestellingen binnen Nederland, België en Duitsland maken we gebruik van de service van PostNL. Verzendingen naar België en Duitsland duren gemiddeld 2-3 werkdagen.

VERZENDKOSTEN
Verzending van jouw shopper binnen Nederland en België is gratis. Voor verzending naar Duitsland geld een verzendtarief van €4,95. Bestellingen worden als pakket verzonden zodat we het via track & trace kunnen volgen. Prijzen in de rest van Europa worden zichtbaar wanneer je in het bestelproces het land van bestemming kiest.

BESTELLING VOLGEN
Op het moment dat jouw shopper verzonden wordt ontvang je per e-mail een verzendbevestiging met daarin jouw track & trace code. Meestal kun je pas laat op de avond de eerste verzendinfo zien omdat het pakket dan gescand is op het sorteercentrum van PostNL.

VERZENDING NAAR BUITENLAND
We leveren in heel Europa. De verzendkosten binnen Europa worden zichtbaar wanneer je in het bestelproces het land van levering kiest.

RETOURNEREN
Je kunt artikelen (zichtbaar ongebruikt en onbeschadigd met aangehecht kaartje) binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Vul het retourformulier in, stop deze bij je retour en stuur het pakket retour naar:
INDIGO MAE
Kerketuinenweg 2
Unit 6114
2544 CW  DEN HAAG

Wij verzenden alle bestellingen gratis binnen Nederland en België, de kosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening. Na ontvangst van jouw retour ontvang je van ons een creditnota per mail en kun je je terugbetaling binnen 14 dagen verwachten. 

RUILEN
Wil je jouw shopper tas ruilen voor een ander design? Geen probleem, dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling. Vul op het retourformulier in voor welke tas je wilt ruilen. Na ontvangst van het artikel dat je wilt ruilen sturen we direct het andere artikel op. De verzendkosten voor het opnieuw versturen zijn voor rekening van Indigo Mae.